Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ

buttonsheader 01buttonsheader 02buttonsheader 9buttonsheader 04


Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Από το 1998 ο Πρώτος Μουσικός Σταθµός της Κύπρου και… συνεχίζουµε!

Ο Super FM είναι εδώ και 18 χρόνια ανάµεσα στις δηµοφιλέστερες συχνότητες Παγκύπρια και κατέχει ηγετική θέση στα µουσικά πράγµατα του τόπου. Με σταθερές και συνεχείς πρωτιές ανάµεσα στα µουσικά ραδιόφωνα σε όλες τις έρευνες ακροαµατικότητας. Και για ακόµα µια σεζόν ξεκινάµε από την poll position ανανεωµένοι και φορτσάτοι.

O SUPER FM είναι σταθµός µεικτού ρεπερτορίου που µεταδίδει κυρίως µοντέρνα (mainstream) µουσική, όλες τις επιτυχίες της εποχής, αλλά και παλαιότερες αγαπηµένες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Έχει ως στρατηγική επιλογή να καταρτίζει µια προσεγµένη, πολυσυλλεκτική playlist που να εκφράζει διαφορετικές διαθέσεις ανάλογα µε την ώρα και τη µέρα. Έχει θέση επίσης ως στρατηγική του την προσφορά ζωντανών εκποµπών σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου και για αυτό το λόγο στο πρόγραµµα του προστέθηκαν σταθερές µεταµεσονύχτιες εκποµπές.
Το προφίλ του σταθµού είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στα δυναµικά κοινά ηλικίας 18-44 στα οποία ο SUPER είναι µε διαφορά πρώτος στην ακροαµατικότητα Παγκύπρια.

Ο SUPER FM είναι η πρώτη επιλογή δισκογραφικών εταιρειών και καλλιτεχνών για τη µετάδοση αποκλειστικά των νέων τους τραγουδιών. Ο ραδιοσταθµός έχει µια πολύ στενή σχέση µε τα δηµοφιλέστερα ονόµατα του καλλιτεχνικού χώρου αφού εκτός από τις µεγάλες αποκλειστικότητες πρωταγωνιστεί στις παρουσιάσεις καινούργιων δίσκων αλλά και στα events µε live εµφανίσεις τραγουδιστών.
Παράλληλα µε τα event που παρουσιάζει ή χορηγεί ο SUPER FM αγκαλιάζει τους ακροατές του και την κοινωνία µε πολλές άλλες δραστηριότητες όπως live links, µουσικοί διαγωνισµοί µε πλούσια δώρα, avant premier ταινιών, διοργάνωση και στήριξη πολλών µουσικών δραστηριοτήτων και γενικότερα πολιτιστικών γεγονότων σε κάθε περιοχή της Κύπρου.

Ο SUPER FM έχει παράλληλα µε το ψυχαγωγικό του προφίλ και έντονες κοινωνικές ευαισθησίες συµµετέχοντας ενεργά, διοργανώνοντας ή στηρίζοντας, σε αρκετές πρωτοβουλίες κοινωφελούς ή φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Ενισχύοντας την ηγετική του θέση στα µουσικά πράγµατα του τόπου µας, ο SUPER FM διοργάνωσε φέτος µε µεγάλη επιτυχία τα Super Music Awards, επαναφέροντας για να καθιερώσει το θεσµό των Μουσικών Βραβείων της Κύπρου!

akroamatikotita

SUPER TOP 20

1 ΜΟΝΟ ΕΣΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
2 ΩΠΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
3 ΠΕΡΑ ΑΠ´ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
4 ΕΔΩ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΞΑΣ
5 Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
6 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
7 ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΩ
ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ FT. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΑΜΜΟΣ
8 ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ
9 ΤΟ ΚΥΜΑ
ΜΕΛΙΣΣΕΣ (THEMIS G. MIX)
10 LOOK WHAT YOU MADE ME DO
TAYLOR SWIFT

 

 

Δείτε τα υπόλοιπα 10...